LET OP! WIJ GAAN VANAF 6 JUNI VERHUIZEN! NIEUW ADRES: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

VANAF 6 JUNI NIEUWE LOCATIE: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

Nice to meet you
By-Ghazal-39

Hi!

Wat leuk dat je meer over mij wilt lezen! Mijn naam is Ghazal en ik ben geboren in Perzië. Uiterlijk en verzorging zijn altijd mijn passie geweest. Op mijn zestiende startte ik met de kappersopleiding aan de kappersacademie. Nadat ik in 2014 ben afgestudeerd, werkte ik een aantal jaar in verschillende professionele salons om ervaring op te doen. In 2018 kwam mijn grote droom uit: ik opende de deuren van mijn eigen salon in Amsterdam: byGhazal. The place to be voor het verzorgen, knippen, stylen en kleuren van je haar. Daarnaast kun je bij ons terecht voor verschillende wenkbrauw- en wimperbehandelingen.

Als je byGhazal binnenloopt valt het je waarschijnlijk meteen op: wij zijn een salon waar een gemoedelijke en huiselijke sfeer centraal staat. Ik wil namelijk graag dat jij je welkom en thuis voelt in mijn salon. Ook vind ik het belangrijk dat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt. Daar nemen we echt uitgebreid de tijd voor. Dat ik daardoor lange dagen maak vind ik niet erg. Met mijn naam op het raam wil ik het verschil maken! 

Dromen voor de toekomst heb ik genoeg. Zo wil ik heel graag verder groeien en een leuk team om mij heen bouwen zodat we nog meer klanten kunnen helpen.

Wij doen er alles aan om jou met een grote glimlach weer naar buiten te zien lopen.  

Hopelijk zien we je binnenkort! 

Ghazal

BYIVI_BYGHAZAL-30-min