LET OP! WIJ GAAN VANAF 6 JUNI VERHUIZEN! NIEUW ADRES: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

VANAF 6 JUNI NIEUWE LOCATIE: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

Behandelingen

Knippen & stylen | krullend haar

Wij hebben jarenlange ervaring met het knippen en behandelen van krullend haar. We werken volgens de ‘Curly Girl’-methode. Dit is een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar waarbij slechte ingrediënten zoals siliconen, sulfaten, minerale oliën en alcohol worden vermeden. Het resultaat? Gezonder, sterker en glanzender haar met een prachtige krul! Bij het knippen houden wij rekening met jouw wensen en de natuurlijke valling van je haar en krullen.

Knippen dames €60
Knippen heren €50
Knippen & steil föhnen €80
Knippen & model föhnen €85
Wassen - Masker - Steil föhnen | kort haar €40
Bij extra veel of dik haar geldt een toeslag van €10
By-Ghazal-15
By-Ghazal-36

Knippen & stylen | steil haar

Wij luisteren goed naar jouw wensen en bepalen samen welk kapsel het beste bij jou past. Eerst wassen we je haar. Dit doen we met producten die CG-proof zijn en dus geen slechte ingrediënten zoals sulfaat en siliconen bevatten. Na het wassen brengen we een haarmasker aan voor extra verzorging. Na het wassen en knippen föhnen we je haar in model zodat je nieuwe kapsel het beste tot zijn recht komt.

Knippen dames €45
Bij extra veel of dik haar geldt een toeslag van €10
Knippen & model föhnen €70
Bij extra veel of dik haar geldt een toeslag van €5
Wassen + Masker & Model föhnen €40
Bij extra veel of dik haar geldt een toeslag van €10
Wassen + Masker & Model föhnen | lang haar €45
Bij extra veel of dik haar geldt een toeslag van €10
Ponny €20

Kleurbehandelingen

Verven is onze specialiteit. Wij maken voor onze kleurbehandelingen gebruik van de professionele haarverf van het merk Keune. Kies je voor het verven van alleen je uitgroei, je gehele haar of ga je voor highlights of balayage? Twijfel je welke kleurtechniek het beste past bij jouw wensen? Neem dan even contact met ons op, wij helpen je graag!

Uitgroei & droog föhnen vanaf €50
Uitgroei & model föhnen vanaf €65
Geheel kleuren vanaf €75

Highlights

Highlights zijn streepjes in het haar die lichter zijn dan de rest van het haar. Dit zorgt voor een echte ‘sun-kissed’ look waarbij het lijkt alsof jouw haar is opgelicht door de zon.

Highlights - half hoofd incl. gloss toner vanaf €145
Highlights - compleet incl. gloss toner vanaf €165

Balayage

Balayage is een Frans woord dat ‘vegen’ betekent. We brengen de verf met een kwast in vegen aan op het haar. Dit zorgt voor een zachte en subtiele kleurovergang en een ‘sun-kissed’ effect. 

Balayage incl. gloss toner vanaf €195
By-Ghazal

Proteïnebehandeling

Een proteïnebehandeling dringt tot diep in je haar. Proteïne zorgt ervoor dat je haar sterk wordt en weer gaat glanzen. Een echte booster dus! Het is de ideale behandeling als het haar zwak is en snel breekt, bijvoorbeeld door veel verven of gebruik van hitte op het haar. Een proteïnebehandeling is geschikt voor zowel krullend als steil haar. Het resultaat blijft gemiddeld 6 weken.

Proteïnebehandeling vanaf €50

Wenkbrauwen

Wij epileren bij byGhazal op de traditionele Perzische manier: met draad. Bij deze techniek trek je niet aan de huid waardoor deze niet geïrriteerd raakt, zoals bij waxen bijvoorbeeld wel het geval is. Hiermee onderscheiden wij ons van andere salons.

Voor het kleuren van je wenkbrauwen gebruiken we speciale wenkbrauwverf of henna. Bij wenkbrauwverf is het mogelijk de haartjes naar wens lichter of juist donkerder te maken. Het resultaat blijft ongeveer 4 weken. Verven we met henna, dan pakt dit ook op de huid, waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Het resultaat blijft 2-3 weken.

BYIVI_BYGHAZAL-39-min
By-Ghazal-18

Epileren & verven

Wenkbrauwen epileren dames en heren €20
Wenkbrauwen epileren + kleuren (verf) €30
Wenkbrauwen epileren + kleuren (henna) €35
Wenkbrauwen kleuren (verf) €15
Wenkbrauwen kleuren (henna) €20

Brow lamination

Brow lamination is een techniek waarbij we de haartjes van je wenkbrauwen in de juiste richting plaatsen. Dit doen we met een speciale lotion en een borsteltje. Het resultaat blijft  tot 8 weken.

Brow lamination €50
Brow lamination + kleuren €55
Brow lamination + epileren €65
Brow lamination + epileren + kleuren €70

Gezichtsontharing

Wij epileren bij byGhazal op de traditionele Perzische manier: met draad. Bij deze techniek trek je niet aan de huid waardoor deze niet geïrriteerd raakt, zoals bij waxen bijvoorbeeld wel het geval is. We onderscheiden ons hiermee van andere salons. Voor het epileren van ongewenste haargroei in je gezicht gebruiken wij een combinatie van draad en pincet.

Bovenlip €5
Hals €10
Bakkebaard €10
Kin €5
Gezicht (m.u.v. wenkbrauwen) €35
Gezicht + wenkbrauwen €45
Gezicht + wenkbrauwen + kleuren (verf) €50
Gezicht + wenkbrauwen + kleuren (henna) €55

Wimpers

Om van je ogen echte eyecatchers te maken is een wimperlift de perfecte behandeling. In drie stappen zorgen we ervoor dat je wimpers langer en voller lijken én een mooie krul krijgen. Heb je van nature lichte wimpers, dan kunnen we deze kleuren zodat ze voller lijken.

Wimperlift €50
Wimperlift + kleuren €55
Wimpers kleuren €20