LET OP! WIJ GAAN VANAF 6 JUNI VERHUIZEN! NIEUW ADRES: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

VANAF 6 JUNI NIEUWE LOCATIE: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

By-Ghazal

Wat is een proteïnebehandeling?

Je haar bestaat voor een groot deel uit lange proteïnevezels. Door zonlicht, het gebruik van hittestyling, verven en relaxen kunnen deze vezels beschadigen. Onze proteïnebehandeling bestaat uit 100% geconcentreerde proteïne, die ervoor zorgt dat beschadigingen worden hersteld. Ook zorgt de behandeling ervoor dat het haar sterker wordt en dus minder kwetsbaar is voor nieuwe beschadigingen. Het resultaat van een proteïnebehandeling blijft gemiddeld 6 weken. Daarna kun je de behandeling indien nodig herhalen.

Wanneer heb ik een proteïnebehandeling nodig?

Zijn jouw haren vaak geverfd of geblondeerd? Gebruik je veel hitte op je haar, bijvoorbeeld met een föhn of stijltang? Breekt je haar snel af of merk je dat het zijn elasticiteit mist, dan is de proteïnebehandeling een geschikte behandeling voor jou. Een proteïnebehandeling is geschikt voor zowel krullend als steil haar. Het is een echte booster die ervoor zorgt dat je haar snel sterker, gezonder en glanzender wordt.

Hoe gaat een proteïnebehandeling in zijn werk?

We brengen de 100% geconcentreerde proteïne aan op nat haar. Om de proteïne aan het werk te zetten, föhnen we het haar vervolgens tot het droog wordt en ‘hard’ aanvoelt. De hitte van de föhn zorgt ervoor dat de haarschubben open gaan staan. De proteïne kan daardoor goed het haar binnendringen.

Nu is het tijd om het haar te wassen. Na het wassen brengen we een voedend masker op het haar aan dat ook proteïne bevat. Dit masker laten we vervolgens 5 minuten intrekken. Wanneer je geen aanvullende behandeling hebt geboekt, ga je met het masker in het haar naar huis. Je was het haar na de inwerktijd zelf uit en brengt het in model volgens je eigen stylingroutine.

De voordelen van een proteïnebehandeling

✓ Voelbaar sterker en gezonder haar

✓ Brengt bij krullend haar de natuurlijke krul terug

✓ Meer glans en elasticiteit

✓ Minder kwetsbaar voor beschadiging

Een proteïnebehandeling, iets voor jou?

Is de conditie van jouw haar niet zo best en kan het wel een boost gebruiken? Maak dan snel een afspraak voor een proteïnebehandeling. Wij zorgen ervoor dat je haar weer sterk, gezond en glanzend wordt. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op, wij staan je graag te woord!

By-Ghazal-3