LET OP! WIJ GAAN VANAF 6 JUNI VERHUIZEN! NIEUW ADRES: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

VANAF 6 JUNI NIEUWE LOCATIE: SLOTERWEG 91, BADHOEVEDORP

Angenieta
Angenieta
20/05/2023
Super behandeling! De styling word je tot in detail uitgelegd en is toegepast op de persoon en je eigen haar(krul) type. Er wordt met je meegedacht in een behandeplan voor je haar. De deskundigheid spat er van af! Je haar is hier in zeer goede handen. Daarnaast krijg je onwijs veel service/behandeling voor de prijs die je betaald. Ghazal works magic!!!
Sarah Blokhuis
Sarah Blokhuis
19/05/2023
Eindelijk een kapper gevonden die weet wat ze met krullen doet. Super fijn behandeld. Bedankt Ghazal!­čśâ
Shaima Bakni
Shaima Bakni
16/05/2023
Hele fijne kapper, ik heb mijn haar geknipt bij ghazal en ben erg tevreden met het resultaat! Ze luistert goed naar je wensen en geeft je goed advies. Zeker voor herhaling vatbaar!
Imara Naomi
Imara Naomi
06/05/2023
Ghazal is echt geweldig, en haar collega ook ! Super leuke salon kom er heel graag. Plus het resultaat is ook perfect. Mijn krullen zijn weer helemaal gezond.
laila idrizi
laila idrizi
30/04/2023
Ik had het geluk om mijn haar te laten knippen door een jonge dame die haar vak echt verstaat. Na een vervelende ervaring bij mijn vorige kapper, was ik een beetje huiverig om mijn haar weer te laten knippen. Maar deze jonge dame stelde me gerust en gaf me het vertrouwen dat ik nodig had. Ze nam de tijd om te luisteren naar wat ik wilde en gaf me deskundig advies over welke kapsel het beste bij mijn gezichtsvorm en haarstructuur past. Het resultaat was geweldig! Mijn haar zat precies zoals ik het wilde en het zag er veel beter uit dan voorheen. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn nieuwe kapsel en ik voel me zelfverzekerder dan ooit tevoren. Ze is echt een professional en ik kan haar ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een geweldige kapper. Haar vriendelijke persoonlijkheid en uitstekende vaardigheden maken haar de perfecte keuze voor iedereen die zijn of haar haar een prachtige make-over wil geven. Ik zal zeker terugkomen bij haar voor mijn volgende knipbeurt.
Diana Stadhouder
Diana Stadhouder
28/04/2023
Heel enthousiast over Ghazal. Ze luistert goed en komt met eigen idee├źn. Heel kundig en kritisch wat krullend haar betreft. Ik heb mijn krullen laten verwennen (knippen, highlights en prote├»ne) en ging superblij naar huis met haar dat lekker zit en gezond aanvoelt.
Meral Sahin
Meral Sahin
27/04/2023
Ghazal is professioneel ze weet veel van krullend haar en dat merk je al snel. Hoop dat ze wel meer personeel vind want je merkt dat ze je echt persoonlijke aandacht wil geven maar niet altijd lukt omdat ze het te druk heeft. Ik ben tevreden over mijn proteïne behandeling. Ik ga zeker nog een afspraak maken.
Nassira Bah
Nassira Bah
20/04/2023
Heb jaren gezocht naar iemand die mijn wenkbrauwen perfect kan epileren en goed kan verven met henna, Sinds ik bij ghazal kom ben ik nergens anders meer geweest! Ik kom nu al een jaar bij haar en heb mijn wenkbrauwen nooit meer ergens anders gedaan.
Iris Harlaar
Iris Harlaar
15/04/2023
Lang op zoek geweest naar een kapper om mijn krullen goed te knippen en byGhazal is echt top! Ze neemt de tijd en luistert goed naar je wensen. Super blij weer!